vrijdag 25 mei 2012

Net zo mooi als Doutzen Kroes?

Ik heb vandaag wat beautytips van het Friese supermodel Doutzen Kroes. Ze is voor gigantisch veel make-up merken hèt gezicht. En heeft een prachtige huid en altijd mooi opgemaakt. Wil je weten hoe ze dat doet? Klik op lees meer.












Een stralende huid is de basis van ieder mooi gezicht. Om imperfecties te verhullen kan foundation de helpende hand bieden, maar helaas hebben de meeste klassieke foundation formules een te dekkende finish waardoor de huid zijn natuurlijke gloed verliest.


Die tijd lijkt nu echter voorgoed voorbij sinds L'Oréal Paris begin dit jaar Lumi Magique foundation op de markt bracht. Een lichtreflecterende foundation die de lichtval op de huid op een manier weerspiegelt die zorgt voor de meeste natuurlijke gloed, terwijl oneffenheden subtiel worden gecamoufleerd.
L'Oréal Paris heeft een test ontwikkeld zodat ook jij jouw perfecte foundation kunt vinden. Klik hier en doe de test. 





























Doutzen is spokesperson voor de nieuwe eyeliner van L'Oréal Paris, omdat de ogen zijn wat ieders schoonheid definieert. Met een subtiele eyeliner kan je je ogen accentueren en betoverende blik creëren.
De Super Liner Perfect Slim van L’Oréal Paris is een eyeliner voor ultieme precisie. Het unieke design van de stiftapplicator maakt het mogelijk een perfect lijntje van 0.4mm te creëren.







Tip: Om de eyeliner goed te fixeren, kun je eerst een laagje foundation of poeder aanbrengen. Gebruik de eyeliner altijd na het aanbrengen van de oogschaduw en laat het drogen voordat je mascara aanbrengt. Door het lijntje dicht tegen de wimperrand te tekenen, tussen de haartjes, wordt het effect van mascara ook intenser: het wimperrandje lijkt meteen wat voller.







Is een dikke lipstick of plakkerige gloss niets voor jou, maar wil je wel graag je lippen verzorgen en voorzien van een mooi kleur? Dan is Rouge Caresse van L'Oréal Paris perfect voor jou.
Rouge Caresse staat voor een nieuwe generatie lipsticks, die de lippen hult in een glanzende kleur en een zijdezacht, glad laagje geeft dat licht en comfortabel aanvoelt.
Het bevat geen harde waxdeeltjes, zoals oude lipstick, maar glanzende olie en jojoba boter, die de lippen verzorgen en soepel maken.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten