maandag 10 september 2012

Welke kleur oogschaduw past bij welke kleur ogen?

Ik kreeg de vraag over welke kleuren oogschaduw er nou bij welke kleur ogen past, ik ben opzoek gegaan en heb wat informatie gevonden over dit onderwerp. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en dat ik de vraag goed heb beantwoord.





Bruine ogen
Als je bruine ogen hebt, dan zit je in de comfortabele positie dat bijna alle kleuren oogschaduw jou staan. Voor aankomend winterseizoen probeer je blauw of metallic blauw/groene kleur. Wil je je look meer natuurlijk houden? Kies dan voor een koffiekleur.Cappucinokleuren met wat glans laten je bruine kijkers stralen.

Blauwe ogenBlauwe ogen zijn vaak prachtig, maar 'verpest' ze niet door de verkeerde kleur op je ooglid te smeren. Vermijd rozige tonen omdat ze het wit van je ogen roder doen lijken. Kies liever voor warme tinten zoals bruin en goud.

Groene ogen
Groene ogen kunnen veel hebben, maar paars en violet laten je ogen stralen als geen ander.

Zit jouw oogkleur tussen groen en bruin in? Dan heb je een unieke kleur te pakken. Bij de zogenaamde 'hazel' ogen staan groen- en bruintinten het beste, maar het hangt af van de hoeveelheid groen en bruin in je oog. Uitproberen dus.

Nice to know:
Zwart en donkergrijs staan bij elke oogkleur
- Ook je huidskleur kan aangeven welke kleuren geschikt voor je zijn. Heb je een lichte huidskleur? Kies dan voor natuurlijke tinten. Ben je gekleurd of heb je een donkere huid? Kies dan voor knalkleuren en kopertinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten