vrijdag 18 mei 2012

Zelfbruiner

Zelfbruiner is eigenlijk wel hèt product wat je gebruikt in de zomer. Na zonnebrand natuurlijk. Want je wilt een mooie gebruinde huid en geen verbrande, rode en geïrriteerde huid. Let's go browny!


untitled1 How to: zelfbruiner

En omdat het in ons koude, natte en nooit zonnige landje. Niet veel zon te bekennen is hebben we natuurlijk iets anders nodig om een mooie bruine huid te krijgen. Je kunt natuurlijk ook naar warme landen op vakantie gaan. Maar niet iedereen heeft daar natuurlijk het geld voor. Of je springt onder de zonnebank, maar daar heb je natuurlijk ook weer nadelen aan.


Let's begin!


- Zorg dat je een dag van te voren jezelf hebt geschoren of geëpileerd. Een vers onthaarde huid kan voor oneffenheden zorgen en dat wil je niet!
- Zorg ervoor dat je jezelf ontzettend goed scrubt. Schenk extra aandacht aan droge plekken, zoals je ellebogen en je knieën. Neem hier goed de tijd voor. Hoe beter je srubt, hoe egaler je zelfbruiner op je huid komt.



Je kunt ook kiezen voor een bodylotion met een mooie bruine teint. Maar als je dan echt bruin wilt worden gebruik dan echt zelfbruiner. Hieronder een voorbeeld van een bodylotion met een teint.


Dove 3,99

Zorg er ook voor dat je huid goed is ingesmeerd met een body butter of lotion. Want anders word de bruine gloed niet egaal en ziet het er onnatuurlijk uit. Zoals hieronder.

Bah Lindsay.

Dit waren de tips.



































Geen opmerkingen:

Een reactie posten