vrijdag 31 augustus 2012

How to: Krullen zonder hitte.


Hee meiden, in dit artikel ga ik jullie wat manieren laten zien hoe je zonder hitte krullen in je haren kan krijgen. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en het een intressant artikel vinden.




We weten allemaal wel dat hitte slecht is voor je haar. Daarom heb je ook manieren zonder hitte om je haar mooi in model te krijgen. Er zijn verschillende manieren die ik jullie vandaag ga laten zien.

Papillotten 


Waarschijnlijk kennen jullie deze 'tools' wel. Gekleurde staafjes met ijzerdraad vanbinnen en van buiten zacht soort 'schuim'. Je doet deze papillotten in je haar als het nog een klein beetje vochtig is en gaat er dan mee slapen of wacht een paar uurtjes (met de föhn gaat het sneller maar dan gebruik je weer hitte). Dan haal je de papillotten uit je haar en voilá je bos met krullen is klaar. Alleen nog wat haarlak om het een dag te laten zitten.

Vlechten


Vlechten kennen we sowieso allemaal. Gewoon je haar vlechten in 1,2 of 4 vlechten (ligt eraan hoe fijn je de krullen wilt, hoe meer vlechten hoe fijner de krullen). Dan ermee slapen of weer een paar uur wachten en haarlak op de vlecht en na een half uur het eruit halen en je hebt krullen!

Sea salt spray


Ookwel zeezout haar spray, klik hier voor de DIY. Maar wat doet het? Je sprayt het in je haar en dan krijg je er krullen van alsof je net een dag strand hebt gehad en je die beachy krullen/slag in je haar hebt. Supermooi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten