zondag 26 augustus 2012

Tips om mooier wakker te worden.


Jullie kennen het wel, wakker worden met haar dat enorm wild, klitterig en lelijk zit of een supervette of juist droge huid. Ik geef jullie wat tips om 'mooier wakker te worden'. Zoals je in films altijd ziet, meisjes die wakker worden met een prachtige huid en haar dat gelijk perfect zit.




Slapen met een gezichtsmaskertje.


Er bestaan maskertjes die speciaal zijn gemaakt om s'nachts mee te slapen. Je brengt ze voor het slapen aan op een net gereinigde huid en je wordt s'ochtends wakker met een heerlijk schone/zachte huid.

Haar in een knot of vlecht.


Wil je je haar wat langer stijl of krullend houden? Doe dan een knot in je haar, zo word je haar minder rommelig en zit het de volgende dag hetzelfde als de dag ervoor. Als je wilt dat je haar zacht word doe je 2 losse vlechten in je haren, niet te strak anders krijg je lelijke bobbels in je haar. Ik heb dit zelf geprobeerd en je haar wordt echt zachter als je met vlechten slaapt.

Slapen met conditioner of haarmasker in je haar.


Kam je natte haren eerst door met een houten kam, zoals je op de foto ziet. Doe daarna conditioner of een haarmasker in je haar en ga dan met een handdoek om je haar gewikkeld slapen. Spoel je haar de volgende ochtend af met water en voilà, super zachte lokken!

Handcrème


Doe voordat je gaat slapen wat handcrème op je handen en voeten. Zo worden je handen èn voeten allebei verzorgd. Overdag hebben je handen niet goed de tijd om de handcrème goed op te nemen, want je pakt altijd wel iets op of smeert het af. S'nachts hebben je handen en voeten genoeg tijd en jij hoeft niet te wachten.
Ik hoop dat jullie hier wat aan hadden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten