vrijdag 19 oktober 2012

Hoe combineer je een bandplooibroek?

Een bandplooibroek, helemaal hip dit najaar. Zit lekker en ziet er tof uit. Ze zijn in veel verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar, maar wat moet je daar toch in godsnaam op dragen? Dat leg ik je in dit artikel even uit.

pleated pants

Wil je kiezen voor een gekleurde plooibroek? Ga dan voor een neutraal kleurige top, zoals grijs/zwart of wit. Draag er nog een leuke ketting of wat leuke grove armbanden erbij, je kunt de saaie top ook opvrolijken met een blazer. De aandacht gaat sowieso naar de broek, dus draag niet te veel accessoires, anders word het toch weer tè druk.

We'ld be so less fragile if we're made from metal, and our hearts from iron and our minds from steel

Ook zijn er bandplooibroeken met een joggingstof, zitten nog lekkerder en zien er lekker casual en comfy uit. Combineer ze met een fleurige top. Oja, draag bij bandplooibroeken geen losse of lange top. Dat geeft een slordige en ongestijlde look omdat de broek ook al baggy en los langs je benen zit. Wel kun je de broek leuk combineren met hakken en een leuke top, en natuurlijk je designerbag die je in het vorige artikel kon vinden.

Ook kun je bandplooibroeken met een print vinden, bijvoorbeeld een dierenprint! Supertof en modieus, kijk maar hier onder. Hieronder staat ook nog een leuk horloge met dezelfde print als de broek, nog beter dus!

Broek: 59,95 (second female) 
Horloge: 18,81 ( Accessorize) 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten