vrijdag 16 november 2012

X-Mas presents. ♥

Zoals jullie weten komen de gezellige kerstdagen en dat betekent weer gezellig bij de kerstboom zitten en cadeautjes uitpakken met een mok warme chocolademelk, ik geef jullie tips voor wat je kunt geven/vragen voor kerst.

Lush!

Het is natuurlijk altijd leuk om dingen van lush te krijgen! En nu is je kans, wilde je al zo graag de kerstcollectie bezitten? Vraag wat producten voor kerst, waarmee je lekker door de koude winterdagen heen kunt badderen.


Hollister!

Wilde je al zo graag die lekkere warme hoodie van Hollister? Met kerst mag het wel iets duurder, dus een goede kans om leuke kledingstukken bij de Hollister te vragen!

Tumblr_m35o2sswfg1r7769mo1_500_large

Make-up!

Ohmygosh...dat Urban Decay naked 2 palette is toch eigenlijk wel supermooi! Maar...de prijs...Heee! Het is bijna kerst. Deze zou ik wel eens kunnen vragen.....!
Ja, make-up is een goede besteding voor de make-up addicts onder ons! En sowieso leuk voor kerst, want jij bent niet diegene die het hoeft te betalen ;).

Tumblr_mdbg4hkhwr1rscn9zo1_500_large

Nice stuff!

Je kunt natuurlijk ook andere dingen vragen, bijvoorbeelt leuke sieraden, parfum of dat supergave telefoonhoesje of een leuke glossy, zodat je weer wat te lezen hebt. Noem maar op!

versace, perfume, cosmetic, softlittlefashion, fashion


2 opmerkingen:

  1. Sommige dingen vind ik toch wel een beetje duur om voor kerst te vragen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, het is maar net hoe het budget van de kerstman eruit ziet dit jaar. Haha.

      Verwijderen