vrijdag 12 april 2013

What to do when you're sad

We zijn allemaal wel eens verdrietig, het is vervelend. Je voelt je leeg, kut en weet niet wat je moet doen. Het kan door verschillende dingen komen, mensen die je verlaten, definitief of een break up in je relatie. Het is allemaal niet leuk om mee te maken en ik geef jullie wat tips hoe je je toch in de rottige tijden beter kunt voelen.



Je kunt als eerst een goede vriend of vriendin bellen en er met diegene over praten, of vragen of diegene langskomt. Praten helpt goed en zorgt dat je opgelucht raakt en dat je je 'ei' kwijt bent. 



Leuke dingen doen is ook goed, zorg dat je afleiding hebt. Je kunt met vrienden afspreken, muziek luisteren of naar buiten gaan en mensen opzoeken. Afleiding zorgt ervoor dat je niet aan het rottige denkt. 




















Wat je ook kunt doen is, als je je rot voelt omdat je ruzie met iemand hebt om wie je veel geeft is met diegene praten. Het beste is om gewoon in het echt te praten, en elkaar vooral niet te negeren, daar los je niks mee op. Spreek af en praat er over hoe het beter kan gaan. En als het bijv. komt doordat iemand is overleden of andere redenen is praten met vrienden, ouders etc. een goede oplossing.


















Komt het doordat je je onzeker voelt of jezelf niet mooi vind, zoek dan plaatjes op op bijv tumblr.com & weheartit.com met mooie quotes waardoor je je beter voelt. Of praat er over met mensen die hetzelfde hebben. Als je bijvoorbeeld in een depressie zit kun je zelfs medicijnen ervoor vragen, of de kindertelefoon bellen. Maar remember that everybody is beautifull in their own way,  & stay strong! <3 Good luck.


2 opmerkingen: