maandag 18 juni 2012

Monday inspiration

Hee lieve lezers! Ik heb weer een Monday inspiration! En dit keer is het thema: Rampapapapapapam *tromgeroffel* Lippen! Ik vind lippen erg belangrijk op het gebied van Beauty. En het is een duidelijk herkenningspunt. Ik heb vandaag wat mooie foto's voor jullie opgezocht. Erg mooi vind ik zelf. Ook tips in dit artikel voor mooiere lippen




























































Easy, easier, easiest wink Volle lippen
  • Gebruik een lichte gloss (eventueel met een glitter), maar niet helemaal over je lippen, maar alleen in het midden. Doe een beetje op het midden van je lippen en veeg dit uit (zodat mensen niet denken van: ‘Zij is een deel van haar lippen vergeten in te smeren’). Zo lijken je lippen voller!
  • Vermijd donkere lipsticks en glosses. Vooral matte donkere lipsticks zijn een no-no als je volume wilt. Helaas voor jou dus dat je de trend van dit najaar moet missen! Of misschien ben je daar juist heel blij mee…
  • Iedereen weet natuurlijk dat scrubben de bloedcirculatie stimuleert. Dus: ‘scrub’ je lippen met bijvoorbeeld een tandenborstel (of een speciale lipscrub): hiervan worden je lippen voller én meteen zachter. Twee vliegen in één klap!
  • Koop een lip plumping lipgloss. Ik gebruik zelf LipFusion en deze maakt je lippen écht voller. Natuurlijk niet heel lang, hooguit een uur, maar als je toch al de hele dag lipgloss smeert én je wit volle lippen, smeer dan met LipFusion. LF is in de winkel prijzig (ca. €38), maar opeBay een stuk goedkoper.
  • Secret tip van Miss Lipgloss: gebruik Minted Rose Lip Balm van Smith’s (ja, van de makers van Rosebud Salve!). Ook de Mentholated Salve werkt hier perfect (zo niet, nog beter!) voor. In beide salves zit menthol/mint en dat voel je tintelen op je lippen. Je lippen worden hiervan iets roder én voller.

Goed te doen
  • Een beetje weird, maar het werkt: gebruik een bruin oog- of wenkbrauwpotlood en teken hiermee een héél dun (echt miniscuul) lijntje onder het midden van je onderlip. Blend dit heel goed. Zo maak je een nepschaduw onder je lip waardoor – juist – je lippen voller lijken. ‘Ooray!
  • Teken met een wit oogpotlood (of gebruik een hele lichte concealer) een lijn (mag iets dikker zijn) boven je bovenlip (boven de ‘m’, ook wel ‘cupid’s bow’). Blend dit ook weer heel goed, en tadà, klaar zijn je optisch vollere lippen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten