donderdag 8 november 2012

Geef je kamer een winter make-over.

Hi girls, ik weet dat jullie het leuk vinden om artikels te zien over hoe je je kamer kunt pimpen. En aangezien het bijna winter is, en de gezellige sfeer weer nodig is om je kamer gezellig en warm te houden kunnen jullie misschien wel wat tips gebruiken.




Om je kamer gezellig te maken, moet je gebruik maken van kleuren met een warme toon. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld bruin en rood gebruiken. Maar ook wit, met een warme ondertoon. Je kunt dus veel kiezen. Kijk maar eens naar de kleuren van deze bladeren.



Ook kun je gewoon wat decoraties aanbrengen in je kamer als je geen zin hebt om je muren te verven etc. Hiervoor ga ik jullie nu tips geven.

1. Oliebranders. Ze hebben een lekkere geur, en het vlammetje geeft natuurlijk een gezellig effect. Wil je geen oliebrander? Gebruik dan geurkaarsen!



2. Warme fuzzy vloerkleden. Bij de Ikea heb je wollen vloerkleden, ze zijn helaas wel van een schaap gemaakt. Maar ze zijn superwarm en zien er ubercute uit. Voor ong. 30,-. Wil je geen dood schaap in je kamer, wat me logisch lijkt? Dan kun je altijd nog gaan voor nep wollen kleden of gewoon een ander groot vloerkleed.



Wat je natuurlijk ook nog kunt doen is lekker bij de openhaard gaan zitten met een warme chocolmelk en je favoriete muziek. En als je een vriendje hebt is het nog beter, want dan kan je lekker tegen hem aan kruipen voor de openhaard. Of natuurlijk romantisch under the mistletoe. Wat is winter toch knus en romantisch!







1 opmerking:

  1. Leuke tips, ik heb ook altijd veel kaarsjes in de winter, verder doe ik er niet zo heelerg veel bijzonders aan.

    BeantwoordenVerwijderen