zondag 26 mei 2013

4 tips tegen acne/puistjes.

Hi allemaal, vandaag een artikel over acne of ook wel puistjes alhoewel je dit bij sommige toch echt acne moet noemen omdat het geen puistjes meer zijn. Maar een artikel hierover dus. Ik heb 4 tips die helpen je acne en puistjes minder te maken.

best acne



Tandpasta:

Dit is een makkelijke en goedkope manier om van je puistjes af te komen. Wat je doet is 's avonds voordat je gaat slapen aanbrengen op je puistje ( let op: alleen op je puistje dus niet de huid er omheen ) waarom alleen op je puistje? Omdat anders de rest van je huid enorm uitgedroogd wordt. Het kan wat gaan prikken, maar dat is normaal. De volgende ochtend zul je merken dat hij al minder rood en dik is.

Ijs: 

Ijs helpt de huid te kalmeren, niet het ijs dat je opeet maar gewoon de kleine ijsblokjes uit de vriezer bijvoorbeeld. Je kunt heel makkelijk zelf een huid kalmeerder maken, wat je doet is gewoon groene thee zetten, dit in een ijsblokjeshouder gieten en dan in de vriezer doen tot ze bevroren zijn. Als je huid er 's ochtends vermoeid of rood uitziet pak je er een en wrijf je dit over je gezicht.

Eiwit:

Eiwit helpt het beste tegen grove poriën, scheidt het eiwit en het eigeel in aparte kommetjes en breng het eiwit aan op een gereinigde huid en laat dit 10 min zitten. Spoel het er dan vanaf en je zult zien dat je poriën zijn samengetrokken en dus kleiner zijn. 

Biergist pillen of grote klis arcocaps:

Bepaalde pillen kunnen ook goed helpen tegen puistjes en acne, zo staat de diane pil al erg bekend. Maar van deze pil hebben jullie waarschijnlijk wel in het nieuws gehoord dat er een stof in zit die bloedpropjes kan veroorzaken, en die kunnen lijden tot een hartaanval. Dus die kan je beter niet meer slikken, maar er zijn wel andere. Bijvoorbeeld biergist en grote klis pillen. Deze pillen zijn te krijgen bij drogisten en apotheken en helpen goed tegen puistjes en acne.

Succes! 

Liefs, Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie posten