maandag 20 mei 2013

Room decoration

Ik heb weer wat leuke room decoration tips voor jullie. Je kamer is natuurlijk wel de plek waar je je eigen plek van maakt en is daarom een groot tekenboek waarmee je vanalles mag doen. Ik heb wat leuke dingen en foto's die wat inspiratie kunnen geven.

Large
Dromenvangers zijn erg leuk om je kamer met te versieren, ze staan mooi en sierlijk & helpen je nare dromen weg te jagen. Ze zijn mooi en in veel verschillende kleuren en maten te krijgen. Kijk is rond op markten en kringloopwinkels, misschien vind je er wel een.

Large

Koop een mooie kast waar je al je mooie schoenen en tassen in kwijt kunt, je kunt je hele collectie zo showen zonder dat je ze allemaal aan hoeft te doen. En ook handig is dat ze zo mooier blijven dan dat je alles op een stapel in een lade gooit.

Large
Leg mooie tijdschriften neer op je bed of bank en leg spullen waar je super blij mee bent in het zicht, het ziet er leuk uit en geeft je een boost als je er telkens weer eventjes naar kijkt.

Large

koop leuke kussens en maak van je bed een superleuk gedeelte van je kamer in plaats van een plek waar je alleen slaapt. Leg leuke kussens neer, en als je vriendinnen komen, zet er een dienblad met wat lekkere dingen op.

Large

Zet je mooiste beautyspulletjes neer op een kast of je bureau, het staat superleuk en gezellig. Zo kun je dat ook doen met je lievelings kleding items of schoenen.

Large

Large

Large

Hang mooie foto's op met herrineringen of mooie pics die je zelf hebt gemaakt of die je inspiratie en motivatie geven.

331c3628e22035dee1a59c558fbcd4e8_large

Liefs, Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie posten