maandag 10 februari 2014

Tips voor plannen!

Hey allemaal, vandaag een heel belangrijk onderwerp in het dagelijks leven. Namelijk: Plannen. Het is erg handig om je dagen overzichtelijk te houden en ervoor te zorgen dat je alles doet wat je moet doen.

Elegance | via Tumblr

Je kunt bijv. plannings op je computer maken. Hierop kun je het mooi overzichtelijk in een tabel plaatsen en daarna uitprinten. Alleen is het onhandige dan dat je niet goed dingen erbij kunt zetten, dan moet je weer een nieuwe maken.

Wat ik zelf het fijnste vind is een memoblok kopen ( die met dagen en blokjes om af te vinken vind ik zelf het fijnst) en dan gewoon de dingen opschrijven per dag. Wat extra handig is is gokken hoelang je er mee bezig bent, zo kun je goed de tijd indelen die per dag beschikbaar is, zo kun je snel zien op welke dagen je het ene doet en welke dagen het andere.

Untitled

Bij dingen die extra belangrijk zijn kun je ze markeren met een markeerstift. Ook hou je je planning zo overzichtelijk en ziet hij er net iets leuker uit dan een kleurloze lijst.

Do everything

Ook kun je memo stickers aan je planning toevoegen, je kunt er wat uitleg van een bepaald ding wat je moet doen op schrijven ( blz nummers van huiswerk of wat je precies moet leren enz.) en het vrolijkt ook je planning op.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

Liefs, Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie posten